Csőtörés, vagy vízszivárgás esetén az időtényező rendkívül fontos. Minél hamarabb sikerül megtalálni a hiba helyét, és elhárítani a problémát, annál kevesebb lesz a keletkezett kár. Ha gyors segítségre van szüksége, hívjon minket a nap 24 órájában, akár munkaszüneti és ünnepnapokon is: 06-1-290-1306; 06-20-529-0385

Csőtörés bemérés, csőtörés elhárítás, hibakeresés-hibaelhárítás szakképzett kollégákkal. Pontos adminisztrációval segítjük Önt a Biztosítóknál előforduló ügyintézésben. Megbízható és igényes vízszerelőkkel dolgozunk, garanciát vállalunk minden szerelésünkre. Nem hagyjuk cserben, nálunk az ünnepnapok és az éjszaka sem akadály!

Ázik a fal de nem tudja honnan jön a víz?

Ebben az esetben érdemes minél hamarabb szakemberhez fordulni. Így sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg saját magunkat és otthonunkat is.

Megugrott a vízfogyasztás?

Ha a vízszámlája gyanúsan magasra ugrott a hó végi elszámolásnál, az már egy jel lehet arra, hogy valahol elfolyik a víz. Ez a probléma duplán is érintheti pénztárcáját. Egyrészt a pluszkiadás megmutatkozik a vízszámlán. Valamint otthona is kárt szenvedhet, ha a vízszivárgás sokáig tart.

Tudja, hogy csőtörése van de nem akarja körbeásni a házat vagy szétverni a lakását?

A műszeres csőtörés beméréssel nem is kell. Ezzel a technikával bontás nélkül megtaláljuk a hiba helyét, és ezután megkezdjük a probléma elhárítását.

Csőtörés bemérés műszeres technikával

  • elektroakusztikus hibahely kereső (a csőtörés által keltett zaj kiszűrésére alkalmas)
  • korrelációs vizsgálat (két adott pont közötti hibahely meghatározás)
  • jelzőgázos vizsgálat (kis vízveszteség esetén fűtés és vízrendszeren)
  • nyomvonal meghatározás (jeladóval és jelgenerátorral)

Ezek a vizsgálatok sok kellemetlenségtől megkímélik megrendelőinket.

Hívjon most! TELEFONOS ÜGYELET: 06-1-290-1306, 06-20-529-0385

Csőtörés bemérés szolgáltatási területeink

Budapest: I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXI. kerület, XXII. kerület, XXIII. kerület.

Pest megyei települések: Gödöllő, Vecsés, Gyál, Biatorbágy, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Érd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunakeszi, Szentendre.

Vecsés és Gyál vonzáskörzete: Üllő, Maglód, Pécel , Ócsa.

Gödöllő és vonzáskörzete: Szada, Veresegyház, Mogyoród, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör.

Diósd, Etyek, Budafok, Budatétény, Kamaraerdő, Páty.

Budai I. vonzáskörzet: Sasad, Gazdagrét, Sashegy, pasarét, Hűvösvölgy, Nagykovácsi, Solymár, Üröm, Óbuda, Rózsadomb, Telki, Budajenő.

Budai II. vonzáskörzet: Budakalász, Pomáz, Solymár, Pilisvörösvár, Üröm.

Szigetszentmiklós és vonzáskörzete: Halásztelek, Dunaharaszti, Taksony, Szigethalom