Mire jó a kamerás csatorna vizsgálat?

A csatorna kamerázás szennyvíz és csőhálózatok, aknák nyomvonal meghatározására és állapotfelmérésére szolgál. Csatorna kamerázással felderíthetők a vezetékhálózatban meglévő hibák, vagy rejtett problémák fedezhetők fel még azelőtt, mielőtt bombaként robbannának, és csőtörést vagy komolyabb bajt okoznának.

Hogyan működik a csatorna kamerázás?

A kamerás csatorna vizsgálat során egy professzionális, száloptikás cső- és csatornavizsgáló kamera-berendezést használunk. A kamera fejbe épített jeladó segítségével a föld felett a szakembereink által üzemeltetett jelgenerátorral a csatorna vagy vezeték nyomvonal kijelölhető.

A kamerafej 25 illetve 35-40 mm-es, 2 bar nyomásig vízálló. A csatorna kamera 50 fm-ig használható, 50-400 mm-es átmérőig. Színes képminőségben jól láthatóak a kamerás csatorna vizsgálat során az elváltozások, hibák.

A készülék digitális távolságmérővel rendelkezik a hiba pontos helyének meghatározásához. A csatornák belső felületéről, állapotáról színes felvételt készítünk, amely DVD-re kerül rögzítésre. A felvétel segítséget nyújt a szükséges javítási, felújítási munkálatokhoz. Függőleges és vízszintes rendszerekben is egyaránt használható. Lejt-diagramm készítésére nem alkalmas.

Hívjon most! TELEFONOS ÜGYELET: 06-1-290-1306, 06-20-529-0385

Nézze meg az alábbi, kamerás csatorna vizsgálatról készített videónkat, hogy a saját szmével lássa, milyen profi eszközökkel tudjuk az ön vezetékhálózatának rejtett hibáit is megtalálni:

Kamerás csatorna vizsgálat szolgáltatási területeink

Budapest: I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXI. kerület, XXII. kerület, XXIII. kerület.

Pest megyei települések: Gödöllő, Vecsés, Gyál, Biatorbágy, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Érd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunakeszi, Szentendre.

Vecsés és Gyál vonzáskörzete: Üllő, Maglód, Pécel , Ócsa.

Gödöllő és vonzáskörzete: Szada, Veresegyház, Mogyoród, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör.

Diósd, Etyek, Budafok, Budatétény, Kamaraerdő, Páty.

Budai I. vonzáskörzet: Sasad, Gazdagrét, Sashegy, pasarét, Hűvösvölgy, Nagykovácsi, Solymár, Üröm, Óbuda, Rózsadomb, Telki, Budajenő.

Budai II. vonzáskörzet: Budakalász, Pomáz, Solymár, Pilisvörösvár, Üröm.

Szigetszentmiklós és vonzáskörzete: Halásztelek, Dunaharaszti, Taksony, Szigethalom