Csatornakamera alkalmazásának előnyei

A csatornakamera feltalálásával egy rendkívüli hiány pótlódott a vízvezetékszerelő szakmán belül. Sőt, nemcsak szakmai tekintetben, hanem az emberek mindennapjaiban is. De hogy mennyire igaz ez, azt az itt következő három fő előny bizonyítja. A csatornakamera által ugyanis nemcsak a vízszerelő, de a vízszerelő szolgáltatást kérő embereknek is könnyebbé vált az élete.

Csatornakamera 1. előny

A csatornakamera első előnye az, hogy segítségével egy profi szakember rendkívül gyorsan és pontosan meg tudja határozni a hiba helyét. A gyorsaság az ilyen esetekben meghatározó tulajdonság, hiszen bármilyen vízveszteség vagy csőtörés esetén rengeteg víz rossz helyre folyhat el. A víz ilyenkor a lefolyó helyett a ház alá, vagy akár a falakba is távozhat.

A pontos hibahely meghatározás után a vízszerelő gyorsan intézkedik a probléma elhárítása érdekében. Ezáltal egyaránt kevesebb lesz a víz- és a pénzveszteség is.

Csatornakamera 2. előny

A csatornakamerás vizsgálat előnyei közé tartozik az is, hogy a hibahely keresését bontás nélkül tudjuk megállapítani. Ezzel sok kellemetlenségtől és pénzkidobástól megmenekül az ügyfél. Nem szükséges ugyanis sem vésni, sem fúrni, sem ásni azért, hogy megtaláljuk a vezetéken keletkezett hiba pontos helyét. Cégünk modern csatornakamerái már egészen kis átmérőjű (50 mm-től) csövek átvizsgálására is alkalmas.

Csatornakamera 3. előny

A gyors és pontos, valamint a bontás nélküli hibahely meghatározás után a csatornakamera harmadik előnye, hogy akár a problémák megelőzéseként is alkalmazható. Néhány évente hasznos bevizsgáltatni a vezetékek állapotát, hiszen a csatornakamerával már az egész kis repedéseket is ki lehet szűrni. Ezzel megelőzhetővé válik, hogy nagyobb probléma kerekedjen az egészen apró hajszárepedésekből.

Amennyiben további információra, segítségre van szüksége, keresse szakembereinket! A vészhelyzetek a specialitásaink! Segítségért forduljon hozzánk akár ünnepnap vagy éjszaka is. A nonstop nálunk szó szerint értendő, bármikor állunk rendelkezésére, akár kamerás csatornavizsgálatot szeretne, akár más vízvezeték-szereléssel kapcsolatos problémája akadt! Telefonos ügyelet: 06-1-290-1306; 0620-529-0385; 0620-248-0435.